ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ – Последњи дан за предају пројеката на Јавни позив ИДЕЈЕ

Јавни позив за пријаву научноистраживачких пројеката у оквиру програма ИДЕЈЕ се затвара данас 07.10.2020. године у 15.00 часова.

Имајући у виду да ће велики број истраживача тек данас почети са подношењем документације, Фонд за науку Републике Србије и Kанцеларија за ИТ и еУправу појачано прате стање на порталу и контакт мејлове и одговарају у најкраћем могућем року. 

Уколико имате било каквих проблема са подношењем документације, молимо Вас да обратите пажњу на следеће пре него што започнете са пријавом:

1) препоручени претраживач је Internet Explorer;

2) проверите да Вам није укључен pop-up blocker на претраживачу – у том случају морате да искључите ову опцију;

3) уколико и даље будете имали проблеме приликом подношења предлога пројекта, обратите се на контакт адресу ideje@fondzanauku.gov.rs или директно порталу еУправа на контакт адресу office@ite.gov.rs;

4) у периоду између 13 и 15 часова се може очекивати велико оптерећење на порталу.

Уколико у том периоду буде технички онемогућено да комплетирате пријаву или нисте сигурни да сте документацију исправно поднели, молимо Вас да комплетан предлог пројекта пошаљете благовремено до 15 h путем мејла на ideje@fondzanauku.gov.rs, ideje1@fondzanauku.gov.rs, или  ideje2@fondzanauku.gov.rs а да уз предлог пројекта приложите и screenshot problema при подношењу предлога пројекта на портал еУправа. Напомена: Молимо вас да у овој опцији шаљете само на једну од понуђених мејл адреса, немојте слати истовремено на све мејлове.