Зелени програм сарадње науке и привреде – онлајн Отворена врата

Отворен је „Зелени програм сарадње науке и привреде” који ће пружити подршку нашим истраживачима да спроведу примењена истраживања и допринесу смањењу загађења животне средине. 

Јавни позив је отворен до 12.9.2022. 

Предлози пројеката се подносе у електронској форми путем портала Фонда за науку РС. На Јавни позив могу да конкуришу све акредитоване научноистраживачке организације у Србији.

Укупан буџет програма је 3,5 милиона евра, а средства су издвојена из буџета Републике Србије. Максималан буџет појединачног пројекта износи 200.000 евра. 

Више о програму, условима, као и о конкурсној документацији, можете сазнати на на страници Позиви, која се налази на следећем ЛИНКУ.

У склопу подршке припреми предлога пројеката, Фонд за науку Републике Србије ће у наредном периоду периодично организовати онлајн Отворена врата за све заинтересоване.

Прва онлајн Отворена врата ће бити организована у петак (8.7.2022) у 13.00.

Сви заинтересовани који имају питања у вези са припремом предлога пројеката у оквиру овог Програма, могу се пријавити на онлајн Отворена врата, постављањем питања путем форме која се налази на следећем ЛИНКУ, најкасније до среде (6.7.2022), у 10.00.